Priimamasis konteineryje

Pietų Afrikos architektų firma Inhouse Brand Architects rengdama biuro interjerą erdves nusprendė atskrti netradicinėmis priemonėmis.

“Naujasis biuro dizaino mąstymas teigia, jog bendradarbiavimas vyksta per vandens aušintuvą ir nebėra poreikio atskirti biuro bei posėdžių erdvę, kuri buvo kurta klientui, ir dažnai didžiąją dalį dienos yra nenaudojama”, – teigia Inhouse kūrybos direktorius Aidan Hart.

Norėdami sustiprinti integracijos įspūdį architektai panaikino pertvarą tarp biuro aukštų. Po rekonstrukcijos naujieji laiptai – medžio konstukcijos sukuria ir papildomą erdvę, kurioje galima prisėsti, o naudojant specialiai pritaikytą ekraną, sukuriama nauja erdvė prezentacijoms bei kitiems media transliavimams.

Standartinių sienų ofise mažai, kai kur jas pakeičia medžių sodinukai. Kartu su naūralaus medžio konstrukcijomis tai kuria atsvarą šiurkščioms betono bei metalo formoms, vyraujančioms biure. Erdvių atskyrimo funkciją taip pat atlieka ir ryškios interjero spalvos.

Informacijos šaltinis: www.dezeen.com

Facebook comments:

Nėra komentarų »

Dar nėra komentarų.

Šio įrašo komentarų RSS srautas. Citatos URL

Parašykite komentarą

Norėdami komentuoti, turite prisijungti.