Mėlynas konteineris

Vos tik Anthony Carrino išvydo mūrinį pastatą Jersey City, NJ, jis žinojo, kad privalo čia apsigyventi.

„Didelė 1892 metais pastatyta telefono ryšio stotis man tapo buvo „tuščia drobė“ savo idėjoms įgyvendinti“, – sako A. Carrino,

A. Carino parengė miesto vadovybei 60 puslapių pasiūlymą, kodėl jis turėtų gauti ir renovuoti šį pastatą.

„Gyvenau Jersey City beveik dešimtmetį ir tikrai gerbiu savo  vietovės istoriją“, – sako lofto savininkas.

Anthony pavyko įtikinti valdininkus ir įsikurti savo svajonių būste. Pakeitęs  pastato  interjerą, A. Carrino jo pirmame aukšte įrengė du restoranus, o viršutiniuose aukštuose irengė 16 apartamentų. Vykdant pastato konversiją,  išsaugotos originalios plytų sienos ir plieno sijų konstrukcijos.

Pats A. Carrino apsigyveno 400 kv.m plot lofte beveik 6 m aukščio lubomis ir itin gausiai apšviestame saulės. Būsto šeimininko teigimu, jis nenorėjo oficialaus valgomojo ir didelės erdvės vakarienėms. Tačiau jam buvo labai svarbu, kaip šis va;gomasis atrodys. Interjerui A. Carrino pasirinko spalvotus kilimus, puikiai derančius su mediniu valgomojo stalu ir kėdėmis.

Lofte aukštomis lubomis ir betoninėmis grindimis vėsu. Šilumos būstui suteikia čia įkurdintas židinys ir vizualiai ją kuria medaus atspalvių medis, kilimai. Atsvara šiltiems tonams tapo odinė sofa, tamsios užuolaidos ir modernūs foteliai. Originaliausiai svetainėje  įsitaisęs televizorius – jo stovu tapo molbertas.

Anthony tiksliai žinojo, kokios virtuvės erdvės  jis nori. Lofto šeimininkas virtuvės interjere pritaikė savo mėgstamas metalo ir medžio tekstūras: nerūdijančio plieno orkaitę, juodo plieno baro konstrukciją sudaryta, tvirto kvarco stalviršius. Medinė virtuvės konstrukcija puikiai dera su mėlynomis plytelėmis.

Erdvę po plieniniais laiptais, vedančiais į miegamąjį, lofto šeimininkas  užpildė foteliais, spintelėmis ir lentyna taip sukurdamas svečių pamėgtą būsto kampelį.

Privatumą miegamajame A. Carrino saugo naudodamas tamsias užuolaidas, atskiriančias erdvę tarp laiptų ir miegamojo. Virš medinės lovos kabo restauruotas šviestuvas, šalia, – raudonas suolas, atgabentas iš Italijos.

Voniai šeimininkas parinko porceliano plytelės, bronzos spalvos šviestuvus, modernią kriauklę bei didelį veidrodį.

A. Carrino kūrybiškai išnaudojo ir stogo erdvę, kurioje gali džiaugtis pramogomis ir lietingą dieną – čia jis įkurdino mėlyną krovinių konteinerį, kuriame įrengė jaukią laisvalaikio erdvę su sofa-lova ir nedideliais lauko baldais.

Informacijos šaltinis: www.hgtv.com.

Nėra komentarų

Dar nėra komentarų.

Šio įrašo komentarų RSS srautas.

Komentavimas šiuo metu uždarytas.