Loftas elevatoriuje

Šis loftas įsikūrė buvusiame elevatoriuje, viename iš Buenos Airės rajonų – Jorge. Darbas prasidėjo nuo vienos pagrindinės idėjos: “įtraukti” lauko įėjimą į lofto vidaus erdvę. Tam tikslui buvo nugriautos kelios sienos, taip pat buvo pastatyta viena nauja, kuri yra apšviesta natūralia dienos šviesa, sklindančia iš vidinio kiemo. Kadangi lofto savininkai yra meno darbų kolekcionieriai, buvo nuspręsta sukurti neutralią erdvę, kuri tarnautų jų kolekcijai eksponuoti. Virtuvė buvo sujungta su svetaine, nes savininkai mėgaujasi maisto ruošimu savo draugams.

Architektai: Liliana Aizersztein, Alejandro Aizersztein

Bendradarbiai: Daniel Kaczor, ARQ

Šiam straipsniui paruošti panaudota medžiaga iš knygos Best of Lofts

Facebook comments:

Nėra komentarų »

Dar nėra komentarų.

Šio įrašo komentarų RSS srautas. Citatos URL

Parašykite komentarą

Norėdami komentuoti, turite prisijungti.